Markkinoiden ketterin valmistaja vahvistaa hartioitaan

Areco Profiles Oy on voimakkaan kasvun sekä tuotannon investointien jatkoksi rekrytoinut lisää henki löstöä vastaamaan asiakkaiden sekä yrityksen omia vaatimuksia olla markkinoiden ketterin toimija. Jatkossa luvassa on siis entistä parempaa palvelua, sillä Areco Profiles Oy:n palveluksessa on aloittanut uusi myyntipäällikkö Olli Tamminen. 

”Olen aiemmin työskennellyt rakennusalan myyntitehtävissä lähes viiden vuoden ajan. On todella hieno mahdollisuus päästä Areco:lle myymään laadukkaita, kilpailukykyisiä ja asiakkaita kiinnostavia tuotteita. Pyrin uudessa roolissani tuomaan alalle uutta ja raikasta, asiakaslähtöisempää myyntitapaa. Aiemmissa työtehtävissäni olen päässyt rakentamaan pitkäkestoisia kumppanuussuhteita, jotka ovat aidosti hyödyttäneet molempia osapuolia ja tällä toimintamallilla aion jatkaa myös Areco:lla.” Olli kertoo.

Olli on aloittanut Areco Profiles Oy:ssa maaliskuussa ja ensimmäisiä asiakkaita on jo käyty tapaamassa ja sekä sopimuksia uusista projekteista tehty. Myyntialueena Ollilla tulee olemaan koko Suomi yhdessä Kasperin kanssa.

”Hieno homma saada Olli meille kasvattamaan toimintaamme ja samalla tehostamaan asiakaspalveluamme. Jatkossa Suomen myynnin tulemme jakamaan meille ominaiseen tapaan, eli asiakkuuksiin pohjautuen. Nyt kun Olli on aloittanut hommat ja kesällä saadaan uusin investointi valmiiksi, niin on mahtava tilanne lähteä sesonkikauteen löytämään asiakkaiden kanssa tehokkaita ratkaisuja heidän projekteihinsa, jatkaa myyntijohtaja Kasper Siintola.

Myynnin lisäksi Areco Profiles Oy rekrytoi suunnittelijaa vastaamaan kasvavaan kysyntään.

YHTEYSHENKILÖT:

Olli Tamminen
Myyntipäällikkö
+358 40 632 7407
olli.tamminen@areco.fi

Kasper Siintola
Myyntijohtaja
+358 50 568 1474
kasper.siintola@areco.fi

Myynnin yhteystiedot

Areco Profiles Oy

Tehdastie 17
31400 Somero

Scroll